Aplik Modelleri ve Duvar Aplikleri ile Dekorasyon

09 Mayıs 2023

Aydınlatma sistemleri içerisinde farklı tasarım ve özelliklere sahip pek çok ürün modeli bulunmaktadır. İç mekan aydınlatma ürünleri içerisinde bulunan aplik modelleri oldukça kullanışlıdır. İlk olarak iç mekan aplik modelleri ile başlayalım. Sonra diğer aplik çeşitleri hakkında bilgiler verip, önerilerimize başlayabiliriz.

Banyo Apliği

Banyo Apliği Modelleri


Banyo ayna üstü aplik modelleri farklı tasarımlara sahip pek çok çeşide sahiptir. Tasarımları bakımından banyo aplik modelleri suya ve neme dayanıklı şekilde üretilir.

Duvar Apliği

Duvar Apliği Modelleri


Kullanım alanları bakımından aslında tüm aplik modelleri duvarda kullanılır. Duvar apliği modeli montaj şekilleri bakımından duvara monte edilecek şekilde tasarlanmışlardır. Bu tür aplik modelleri koridor apliği ya da mutfak apliği olarak kullanılabilmektedir. Duvar avize modelleri olarak da tercih edilmektedirler. Rustik ampul modelleri ile loş bir ışıklandırma da sağlayacalardır.

Tablo Apliği

Tablo Apliği Modelleri


Tasarımları bakımından oldukça dekoratif ürünlerdir. Pek çok alanda kullanıma uygun bir tasarımı bulunur. Genelde tablo aplikleri tabloların hemen üstüne monte edilerek kullanılmaktadır. Bu şekilde de tablo üzerindeki renklerin çok daha canlı görünmesini sağlar. Tablo aplik modelleri sadece bu şekilde değil ayna üstü aplik olarak da tercih edilebilmektedir. Makyaj aynası üzerine de konularak aydınlatma sağlanabilmektedir.

Dekoratif Aplik Modelleri

Dekoratif Aplik Modelleri


Saat görünümlü aplik modelleri de oldukça ilgi görmektedir. Hem duvar saati hem olarak kullanabilir hem de yanlarında bulunan led ışıkları ile aplik olarak da tercih edebilirsiniz. Dekoratif aplik modelleri de oldukça kullanışlı seçeneklerdir.

Sadece iç mekanda kullanılan aplik modelleri bulunmamaktadır. Dış mekanda da kullanılmak üzere dayanıklı yapıya sahip pek çok aplik modeli bulunur. Modern aplik tasarımları ile bahçeleri oldukça güzel bir görünüme kavuştururlar. Özellikle evlerinizin bahçelerinde farklı aplik modelleri ile değişik bir aydınlatma ortaya çıkarabilirsiniz. Sensörlü aplik ya da led duvar aplik modelleri kullanarak bahçelerinizi en iyi şekilde ışıklandırabilirsiniz. Tasarımsal olarak gold aplik ya da eskitme aplik modellerine de göz atabilirsiniz. Dış mekan aydınlatma ürünleri içerisinde bulunan diğer ürünlere de bakarak, farklı bir aydınlatma sistemi yaratabilirsiniz.

Bahçe Apliği

Bahçe Apliği Modelleri


Dış mekan aplik modelleri arasında farklı tasarıma sahip pek çok ürün yer alır. Genel yapıları bakımından hepsi oldukça kullanışlı ürünlerdir. Bahçe duvar apliği modelleri dekoratif görünümleri bahçelerinizi en güzel şekilde aydınlatacaktır. Dış koşullara karşı dayanıklı yapıları ile de sizlere en iyi çalışma imkanını sunacaklardır.

Solar Aplik Modelleri

Solar Aplik Modelleri


Özellikleri bakımından güneş enerjisi kullanarak çalışan aydınlatma ürünlerine solar aydınlatma ürünleri denmektedir. Güneş enerjisi kullanıyor olması ile hem doğa dostu hem de kaliteliler. Üzerinde bulunan güneş paneli ile enerjiyi toplayarak hava karardığında otomatik olarak ışıklandırmaya başlamaktadır. Kullanımları basit ve rahattır. Solar aplik modelleri ile birçok alanı kolayca ışıklandırabilirsiniz.

Örnek ürünleri verdiğimize göre şimdi sizlere kullanım şekillerini gösterebiliriz. Hepsi farklı dekorasyon içerisinde kullanımı sağlanan ürünlerdir. Örnek dekorasyon çeşitlerine de bakarak kendi yaşam alanınızı ona göre düzenleyebilirsiniz. Evlerinizde sadece bir aydınlatma değiştirerek bile farklı bir hava katılabilir. Aydınlatma ürünlerini sevenler için de aplik modelleri oldukça ilgi çekici olacaktır.

Mutfak Apliği

Mutfak Apliği Modelleri


Mutfak için birçok aplik modeli kullanımı sağlanabilmektedir. Genel olarak tezgah üstü aydınlatma için oldukça yararlıdır. Eğer üst dolapları kullanmıyorsanız bu tür bir aydınlatma mutfağınız için yeterli olacaktır.

Mutfak için dekoratif fikirler

Mutfak için Dekoratif Fikirler


Genelde tercih edilen mutfak aplik modelleri aşağıya doğru ışığı veren modeller oluyor. Mutfak apliği seçim aşamasında buna dikkat edebilirsiniz. Birden fazla kullanarak da hem farklı bir dekorasyon yaratabilir hem de daha iyi bir ışıklandırma sağlayabilirsiniz.

Banyo için Dekoratif Aplik Modelleri

Banyo için Dekoratif Aplik Modelleri


Banyoda kullanmak üzere pek çok aplik modeli bulunur. Ayna yanı ya da ayna üstü banyo aplik modelleri vardır. Kullanacağınız banyonun dekorasyonuna ve zevkinize bağlı olarak seçim yapabilirsiniz.

Banyo Lambası Apliği Modelleri

Banyo Lambası Apliği Modelleri


Banyo lambası olarak aplik tercihi yapabilirsiniz. Diğer örnekte de olduğu gibi ayna yanına monte ederek farklı bir dekorasyon sağlanabilir. Resim aplik modelleri gibi olanları ise banyo ayna apliği olarak tercih edebilirsiniz.

Duvar Aplik aydınlatma

Duvar Aplik Aydınlatma


Duvar aplikleri kullanımları bakımından özellikle dış mekanda çok güzel bir ışıklandırma sunar. Bu tür farklı ışıklandırma sağlayan dekoratif seçenekleri de bulunur. Birden fazla aplik ile bu görünümü kolayca yakalayabilirsiniz.

Koridor Apliği Modelleri

Koridor Apliği Modelleri


Evlerde koridorlar için de oldukça uygun bir aydınlatma seçeneğidir. Koridor aydınlatma işlemleri için bu tür aplik modellerine de bakabilirsiniz. Hepsi oldukça kaliteli bir ışıklandırma sunacaktır. Koridor da avize ya da tavan armatürü kullanmak yerine bu şekilde aplikler ile ışıklandırma sağlayabilirsiniz.

Duvar Lambası Modelleri

Duvar Lambası Modelleri


İç mekanda duvar aplik modelleri de oldukça hoştur. Özellikle yemek alanlarında, konsol kenarında, salon kenarlarında ya da evin giriş kısmında aplik modelleri kullanılabilmektedir. Farklı bir dekoratif görünüm kazandırabilirsiniz.

Yatak Odası Sarkıt Aplik Modelleri

Yatak Odası Sarkıt Aplik Modelleri


Yatak odasında kullanmak üzere yatak başı aplik modelleri vardır. Yatak başında olması ile kitap okuma aplik modelleri olarak da tercih edilebilirler. Okuma apliği olarak kullanılınca yanınızdan direkt olarak ışığı kapatabilirsiniz. Loş bir ışıkla beraber keyifli şekilde kitap okuyabilirsiniz.

Tüm aplik modelleri ile farklı dekoratif kullanımları inceledik. Umarız sizlere aydınlatma konusunda fikir verebilmişizdir. Evinizde, ofisinizde ya da bahçenizde aplik modellerini kullanırsanız bizlerle de paylaşmayı unutmayın.

Paylaş :
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.